maandag, januari 02, 2006

Gelukkig nieuwjaar


Gelukkig nieuwjaar aan alle bezoekers van de manublog. En aan alle mensen van goede wil. En waarom ook niet: aan alle mensen van slechte wil.
Mogen al jullie dromen, wensen, verlangens en verzuchtingen uitkomen dit jaar. Meer nog wens ik jullie een verrassing, onvoorzien in zijn onverwachtheid, die jullie leven overhoop zet en het dan weer doet neerkomen op een betere plek dan voorheen.
Laten we ook met z'n allen hopen dat 2006 het jaar wordt waarin Europa weer een beetje meer Europa en een beetje minder Technocratia wordt. Dat er een paar schitterende boeken geschreven worden, een paar machtige films gemaakt en een stuk of wat briljante cd's verschijnen. Dat Telenet ons Arte, BBC World en France 3 teruggeeft. Dat de gemeenteraadsverkiezingen van de komende herfst geen volledige politieke verlamming zullen teweegbrengen. Dat de immobiliƫnprijzen eindelijk mogen dalen. Dat de voorzitter van de sp-a inziet dat goedkopere kavels zijn niet de oplossing voor de dure prijzen zijn in een land zonder groene en open ruimte.
En dat iedereen zijn goede voornemens ook echt mag waarmaken...

Ciao,
Manu

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage